Oferte e dites!

Kamera Mini DV VM-Q1
Ulje-13%
Kamera Mini DV VM-Q1 Filmon gjithcka qe ju deshironi Eshte e thjeshte ne perdorim dhe praktike per tu mbajtur Mund te merret gjithmone me vet...
Kjo eshte nje oferte e limituar e cila mbaron per:
Cmimi i vjeter: 2,300Lek Cmimi oferte: 2,000Lek Ju kurseni: -13%
te blera
Cante Laptopi Sweex SA009
Ulje-15.1%
Cante Laptopi Sweex SA009 Cante laptopi Sweex E pershtatshme per laptop deri ne 18" Canta eshte e ndare ne seksione te ndryshme per te vendos...
Kjo eshte nje oferte e limituar e cila mbaron per:
Cmimi i vjeter: 1,990Lek Cmimi oferte: 1,690Lek Ju kurseni: -15.1%
te blera

Per Shtepine

Sugjerimet tona

Mundesuar nga Dyqan Taxi © 2014